ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА прискіпливіше контролюватиме розрахунки теплопостачальників за газ

Львівський портал

|

Стан розрахунків за спожитий природний газ теплопостачальними організаціями області перебуває на постійному контролі у голови облдержадміністрації Миколи Кметя. Про це повідомляють на сайті ЛОДА.

З метою забезпечення належних розрахунків щотижнево проводяться селекторні наради з міськими головами міст обласного значення, головами райдержадміністрацій та окремими керівниками теплопостачальних підприємств.

Зокрема, на 15 січня 2009 року рівень розрахунків теплопостачальних організацій за спожитий природний газ в опалювальному сезоні 2008/09 року склав 53,3%, на 28 січня 2009 року – 58,8%. Сума заборгованості становить 83,6 млн грн.

Серед підприємств комунальної теплоенергетики найнижчий рівень був у КП «Червоноградтеплокомуненерго» 37,1%, КП «Стрийтеплоенерго» 49,4%. Після проведених нарад рівень оплати за спожитий природний газ на 30 січня 2009 року в КП «Червоноградтеплокомуненерго» склав 48,6%, КП «Стрийтеплоенерго» 58,8% і зріс на 11,5% та 9,4% відповідно.

У першій декаді лютого поточного року заплановано окремі наради з керівниками теплопостачальних організацій міст Дрогобича, Сокаля, Золочева та Миколаєва, які на сьогодні допустили найнижчий відсоток серед теплопостачальних організацій області.

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *