ОСТАННІ НОВИНИ

Фантаст Сергій Дяченко зустрівся дітьми-сиротами у Львівській області

Львівський портал

|

 На Львівщині в селі Новий Милятин у межах Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!» відбулася зустріч відомого українського письменника-фантаста Сергія Дяченка з 56 вихованцями дитячого будинку «Добре серце». Повідомляють організатори заходу.

Пан Дяченко поділився з дітьми «рецептом успішності», секретами письменницької творчості, а також поцікавився літературними уподобаннями вихованців дитбудинку. Він запевнив дітей, що кожен із них може стати відомим письменником і що творцями літератури можна бути в будь-якому віці. Для підтвердження своїх слів Сергій Дяченко запропонував дітям придумати разом із ним сюжет мультфільму. Так, діти по черзі називали героїв, яких вони хотіли бачити у новому творі, та місце розвитку подій. Через кілька хвилин з уст письменника діти почули фантастичну історію зі щасливим кінцем, у творенні якої самі взяли участь. А в одному з вихованців «Доброго серця» пан Дяченко побачив талант письменника й пообіцяв, що нетерпляче чекатиме його оповідань і регулярно з ним листуватиметься, і, можливо, колись його твори увійдуть до «Української майстерні фантастики», яку нещодавно започаткували київське видавництво «Грані-Т» та Сергій і Марина Дяченки.

Координатор Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!», голова МХО «Витанія» Тарас Яценко передав у бібліотеку дитячого будинку сучасну художню дитячу літературу видавництва «Грані-Т» та комплекти журналів «Ангелятко» і «Барвінок» і запевнив, що така зустріч не є останньою. Також діти отримали нові книги Сергія та Марини Дяченків, а пан Дяченко ощасливив діток своїми автографами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *