ОСТАННІ НОВИНИ

Сихівський міст таки не дочекався ремонту цього року

Львівський портал

|

Сихівський міст цього року таки не відремонтували, як планували. Виділені на його ремонт кошти у розмірі 3 мільйони 200 тисяч перекинули на інші об’єкти. Про це сьогодні повідомив голова Сихівської районної адміністрації Іван Лозинський.

За його словами, підрядник, що виграв конкурс на проведення капітального ремонту Сихівського мосту, затягнув із ремонтом, доки з ним не розірвали угоду. Відповідно, аби ці кошти не пропали, їх перекинули частково на ремонт площі Торгової та вулиці Городоцька. Таким було рішення депутатського корпусу на останній сесії ЛМР.

«Ми планували за ці кошти зробити розв’язку на Сихові, відремонтувати, підфарбувати, підварити з-під низу міст. Сподіваємося, що все ж таки наступного року ми його відремонтуємо», – розповів Іван Лозовий.

Як розповів голова Сихівської райадміністрації, загалом на капітальний ремонт цього мосту потрібно близько 21 мільйона гривень, яких місто не має.

«Звісно, що таких коштів у міському бюджеті немає. Ми звернулися до «Львівської залізниці», аби та виділила частину коштів на ремонт мосту. І зараз тривають такі переговори, щоб на проведення ремонту були виділені частково кошти з «Львівської залізниці», з міського та державного бюджетів», – зазначив І. Лозинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *