ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати – Садовому: «Щоб ти жив на саму зарплату!»

Львівський портал

|

Чиновникам Львівської міської ради доведеться жити без премій ще як мінімум до наступного засідання сесії ЛМР. Удруге поспіль депутати міськради відмовили працівникам органів місцевого управління у преміях. Своє рішення міські обранці аргументували тим, що розподіл премій відбувається нерівномірно і непрозоро. Відтак високопосадовці отримують по 300% премій, натомість премії рядових чиновників не перевищують 50%.

Зокрема, у проекті ухвали про внесення змін до міського бюджету пропонували виділити майже 6 мільйонів 250 тисяч гривень на премії. Проте депутати міської ради виступили категорично проти того, аби премії і надалі розподіляли за попередньою схемою. Зокрема, вони пропонують ще більше обмежити максимальний розмір премій, а самі кошти розподіляти окремо кожному управлінню, аби їх отримували ті чиновники, які справді своєю роботою заробили преміальні.

Нагадаємо, що на попередній сесії ЛМР депутати також не проголосували за виділення премій. Наразі питання так і залишається невирішеним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *