ОСТАННІ НОВИНИ

Для львів’ян у міськраді поставили термінал з сенсорним екраном

|

Вперше у «єдиному вікні» Львівської міської ради для мешканців міста встановили термінал з сенсорним екраном, за допомогою якого городяни зможуть отримувати інформацію про адміністративні послуги, які надають виконавчі органи міськради. З екрану також можна буде довідатися про процедуру розгляду та вирішення питань, про необхідні документи, переглянути та роздрукувати зразки заяв. На сьогодні відбувається розробка технічного забезпечення цього терміналу, повідомляє прес-служба ЛМР.



Як повідомили в адміністративно-господарському управлінні, принцип дії терміналу полягає в тому, що взаємодія користувача з пристроєм проходить під час дотику до екрану. Користувачу для вводу інформації не потрібно користуватися ні клавіатурою, ні мишкою, що значно полегшує роботу з системою для непідготовлених людей.


«В майбутньому, впроваджуючи модель екранного управління в межах територіальної громади, міститиметься інформація про установи міста, розважальні та публічні заходи, про діяльність міської ради, розгляд звернень громадян, довідкова інформація. Також громадяни зможуть ознайомитися з рішеннями виконавчого комітету міськради, розпорядженнями міського голови, звертатись до виконавчих органів, посадових осіб», – повідомила начальник відділу адміністративних послуг Л. Кулинич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *