ОСТАННІ НОВИНИ

На Покрови у Львові проведуть акцію проти абортів

|

У Свято Покрови Пресвятої Богородиці громадська організація “Рух за життя” проводить молитовно-просвітницьку акцію “Покров Богородиці над ненародженими”, спрямовану на захист життя ненароджених дітей. Про це йдеться в повідомленні організаторів заходу

«День Святої Покрови є в Україні національним святом: адже саме Пресвята Богородиця покривала й захищала наш народ протягом усіх лихоліть. Тому належиться нам просити Її, щоби вона захистила найбеззахисніших українських громадян, які ніяк не захищені законодавством: зачатих, але ще не народжених дітей, яких знищують у гінекологічних клініках шляхом аборту. Будемо просити Її, щоби Вона – Покровителька українського війська – захистила цих жертв найбезжаліснішої та найкривавішої війни усіх часів, яку ведуть не зброєю, а абортивним причандаллям!», – зазначено у повідомленні.


Акція розпочнеться архієрейською Святою Літургією у церкві Святої Покрови на вул. Личаківській, об 11.00. Після Літургії молитовні групи розійдуться по клініках Львова, де здійснюють аборти. У клініках буде проведено молитву за ненароджених та роздано інформаційні матеріали на захист життя.

Організатори закликають усіх небайдужих до цієї проблеми долучитися до акції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *