ОСТАННІ НОВИНИ

За 10 років «Нестле» інвестувало в оновлення «Світоча» 60 млн євро

|

60 мільйонів євро вклала міжнародна корпорація «Нестле» в реконструкцію львівської кондитерської фабрики «Світоч» за десять років володіння контрольним пакетом акцій підприємства, повідомив журналістів під час брифінгу директор з корпоративних зв`язків Nestle в Україні і Молдові Геннадій Радченко.

За його словами, за цей час оновлено приблизно 70% потужностей підприємства. Зокрема, це стосується нових ліній із виробництва шоколаду і, зокрема, пористого шоколаду та лінії з виробництва вафель.

Крім того, цього року запущено цілком нове виробництво – сухих соусів для торгової марки «Торчин», яка також належить корпорації. Лінія запрацювала влітку цього року, і на це витрачено близько мільйона євро. Як пояснив пан Радченко, запуск такого цеху у Львові зумовлено тим, що «Світоч» спеціалізується на випуску власне сухої продукції.

Крім того, уведено в дію новітній логістичний центр і власну лабораторію, яка проводить більшість необхідних для підприємства аналізів і сировини, і готової продукції.

«Нестле» володіє понад 96% акцій «Світоча».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *