ОСТАННІ НОВИНИ

Кравчук прогнозує перемогу БЮТ і Партії регіонів

|

Екс-президент України Леонід Кравчук не виключає, що Блок Юлії Тимошенко займе перше місце за результатами дострокових парламентських виборів. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

“Я думаю, все ж таки, що першість візьмуть БЮТ та Регіони”, – сказав Л. Кравчук, додавши, водночас, що на сьогодні “БЮТ, можливо, і на першому, а що буде завтра, я не знаю”. “Чому на першому? Тому що я бачу, які сьогодні відбуваються рухи в суспільстві”, – сказав він, навівши приклад, що сьогодні в політичних ток-шоу люди підтримують позицію БЮТ. “Люди вже хочуть до чогось схилитися. Оця демагогія й розривання на собі сорочок, воно вже нікого не задовольняє. Я думаю, що стільки, скільки наші патріоти, комуністи, соціалісти порвали на собі сорочок – вистачило б на всю гуманітарну допомогу Грузії”, – сказав перший Президент.

Л. Кравчук підкреслив, що сьогодні суспільство знервоване і тому може обрати більш радикальні політичні сили. Він навів приклад із зростаючим на заході України рейтингом лідера ВО “Свобода” Олега Тягнибока. “Люди вже не знають, кому вірити в цій ситуації, ті, що вірили Президенту, побачили, що всі принципи Майдану розтоптано, вже про них і мовчать…”, – зазначив Л. Кравчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *