ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавець і Дрогобич завтра залишаться без води

|

Завтра, 1 жовтня, о 6.00 у зв’язку з плановим проведенням ремонтних робіт на водогоні «Гірне-Дрогобич» буде припинено подачу води до Дрогобича, Трускавця і Стебника. Водопостачання відновлять 2 жовтня зранку. Про це повідомляє ЗІК.

Одночасно заплановано 1 жовтня – через комплексні роботи на магістральних проводах і обладнанні ГРС – припинити у Дрогобичі подачу газу, подавання якого відновлять 3 жовтня ввечері.

Напередодні керівник штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, перший заступник міського голови Петро Суда звернувся з листами до начальника філії «Управління магістральних газопроводів Львівтрансгаз» ДК «Укртрансгаз» М. Деркача, голови Львівської обласної державної адміністрації М. Кметя, начальника Опарського виробничого управління підземного зберігання газу філії «Управління магістральних газопроводів Львівтрансгаз» В. Тюшки, начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської облдержадміністрації О. Титаренка з проханням у зв’язку з аварією, яка сталася 23 вересня у будинку 102 на вул. Самбірській, не ускладнювати ситуацію з життєзабезпеченням населення міста Дрогобича у цей період і не проводити робіт у запланований період до введення в експлуатацію інженерних мереж менш постраждалої частини будинку 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *