ОСТАННІ НОВИНИ

На засіданні екологічної ради розглянули наслідки техногенної аварії в Ожидові

|

Розширене засідання Громадської ради при Держуправлінні ОНПС у Львівській області, під час якого було представлено щорічний бюлетень „Екологія Львівщини-2007”, відбулося вчора. Про це йдеться на сайті Міністерства охорони навколишнього природного середовища України.



Одне із важливих питань, яке розглядали на засіданні, – результати моніторингу природних ресурсів у місці Ожидівської аварії. Під час розгляду цього питання начальник Держуправління ОНПС Б. Матолич представив інформаційний бюлетень про стан природного довкілля у місці техногенної аварії біля станції Ожидів Львівської залізниці. В інформаційному бюлетені міститься повна інформація про техногенну аварію. Важливим є те, що результатами моніторингу стану природних ресурсів в Буському, Золочівському та Кам’янка-Бузькому районах протягом 2008 року лабораторіями облСЕС, Держекоінспекції, облдежродючості та облводгоспу не виявлено перевищень ГДК вмісту фосфору. У ґрунтах сільськогосподарських земель окремих населених пунктів лабораторія «Облдежродючості» зафіксувала середній і високий вміст рухомих фосфатів, що пояснюється високим агрофоном, досягнутим значним внесенням органічних добрив.



Окремо розглянуто питання щодо результатів моніторингу довкілля районів, що постраждали від наслідків паводку 23 – 27 липня 2008 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *