ОСТАННІ НОВИНИ

Слідчі, які закривали справи мережі аптек «Доктор», понесуть відповідальність – Пісний

|

Слідчі, які безпідставно закривали справи щодо мережі львівських аптек «Доктор», в яких було налагоджено серйозну систему незаконного постачання трамадолу, будуть нести відповідальність згідно із законом. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив начальник ГУ МВСУ у Львівській області Василь Пісний.

«Ми підняли матеріали щодо мережі аптек «Доктор», які рік-два тому закривалися. Ці справи слідство безпідставно закрили, наше славне слідство, просто так. Ми підняли ці всі матеріали, і я впевнений в тому, що ті слідчі, які безпідставно закрили цю справу, будуть нести відповідальність згідно із законом», – наголосив він.

За словами Василя Пісного, у справі щодо мережі аптек «Доктор» наразі арештовано 7 осіб, хоч загалом у справі фігурує 11 осіб. «Створена слідчо-оперативна група. Затримані перебувають в ізоляторі слідчого тримання. Справа перебуває на контролі МВС. Я думаю, що цю справу розслідують належним чином. Найближчим часом ми завершимо розслідування і справа буде передана до суду», – сказав він.

Нагадаємо, 4 червня було затримано власника мережі аптек «Доктор» Зеновія Доктора. Під час обшуку в одному з його помешкань правоохоронці виявили понад 56 тисяч упаковок пігулок трамадолу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *