ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада започатковує «Школу молодого підприємця»

|

Львівська міська рада запускає проект допомоги молодим підприємцям «Школа молодого підприємця», передає прес-служба ЛМР.

Першим кроком до його реалізації стало оголошення конкурсу для визначення виконавця робіт для створення та подальшого супроводу інтернет-ресурсу «Школа молодого підприємця».

Ресурс буде абсолютно безкоштовним. Для отримання повного доступу до наявної на сайті інформації потрібно тільки реєстрацію користувача.

Програмою сприяння розвитку малого підприємництва для підтримки проекту передбачено 20 тис. грн.

«Створення інтернет-ресурсу «Школа молодого підприємця» передбачає розміщення на ньому інформаційно-методичних матеріалів з питань молодіжного підприємництва, надання консультаційних та консалтингових послуг», – зауважила начальник управління економіки Мар’яна Балаш.

Принциповою новацією сайту є дистанційне навчання через Інтернет. Людина, що бажає вивчити певний курс після реєстрації на сайті, підписується на розсилку. Отримує матеріали на електронну пошту і самостійно опрацьовує ці матеріали. Передбачається також створення он-лайн тестування знань з основ підприємництва та підприємницької діяльності. Курси лекцій будуть розділені за змістом та рівнем знань: «Молодша школа», «Становлення», «Майстри бізнесу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *