ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» обслуговуватиме і ремонтуватиме внутрішньобудинкові системи

|

Для покращення послуг у сфері теплопостачання на базі ЛМКП «Львівтеплоенерго» створили Службу з експлуатації і ремонту внутрішньобудинкових систем та індивідуальних теплових пунктів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Служба надаватиме послуги фізичним та юридичним особам різних форм власності з технічного обслуговування, капітального і поточного ремонту систем центрального опалення і гарячого водопостачання, з підготовки внутрішніх систем центрального опалення та гарячого водопостачання до опалювального сезону, з експлуатації та сервісного обслуговування ІТП. Аналогічні послуги споживачам надають теплопостачальні підприємства Артемівська та Харкова.

«Основні об’єкти, які зараз планує обслуговувати Служба з експлуатації, – це КЕЧівські будинки. У майбутньому будемо обслуговувати інших споживачів, які виявлять зацікавленість у наданні їм відповідних послуг. Служба також надаватиме послуги з підготовки до опалювального сезону закладам освіти та охорони здоров’я», – сказав начальник служби Сергій Просвєтов.

Служба планує взяти на обслуговування частину внутрішньобудинкових систем, які зараз обслуговують ЖЕКи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *