ОСТАННІ НОВИНИ

Російський бізнесмен відкриє у Львові український медіа-магазин

|

Російський бізнесмен відкриє у Львові приватний медійний магазин, у якому торгуватимуть виключно україномовною музичною та відео продукцією із найповнішим у місті асортиментом. Про це повідомляє прес-служба МА «Наш формат».

У магазині буде представлено широкий вибір української аудіо-книги та найцікавіші новинки серед паперових книг. Зокрема меломани зможуть знайти тут багато музики, постери на різні смаки, значки та стильні футболки.

Власник мережі форматних магазинів «Наш формат» російський бізнесмен, родом із Донеччини, Владислав Кириченко, впевнений у тому, що українська медіа продукція повинна бути не лише якісною і відповідати новітнім віянням ринку, але й максимально доступною для споживача. Саме тому він, не очікуючи ніяких бонусів від державної влади, розвиває мережу, що торгує виключно україномовною продукцією.

«Наш формат – не просто магазин, де можна придбати українську аудіо-книгу, музику, футболки з українськими приколами чи постери. Він має стати однією із ланок культурного відродження країни, адже можливість купити своє, українське, – це крок до ствердження національної гідності», – зазначив Влад Кириченко.


Магазин працюватиме з 16 червня на вул. Листопадового Чину, 3.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *