ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні відбувається політичний переворот - Луценко

|

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що в країні відбувається політичний переворот. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, передає кореспондент proUA.

Зокрема, за словами Луценка, президент Віктор Ющенко підтримує «план Балоги-Колесникова» щодо розвалу демократичної коаліції: «Я впевнений, що в країні відбувається політичний переворот. Президент Ющенко підтримує план Балоги-Колесникова щодо розвалу демократичної коаліції, що знаходиться у Верховній Раді».

«План простий – президента переконали, якщо Черновецький зміг купити достатньо освічений Київ, то донецький клан зможе купити не дуже багату Україну», – сказав Луценко.

За словами Луценка, президент щодня викликає депутатів від НУНС для проведення розмов і зокрема «для спокуси».

Також Луценко визнав, що він програв Балозі київські вибори: «Я програв Балозі київські вибори, я програв Секретаріату Президента, якому повністю вдалося знищити підтримку киянами НУНС. Це удар особисто по мені і по перспективі “Народної Самооборони”. Проте, це в першу чергу дзвін по «Наший Україні» і найближчому оточенню Ющенка».

«Я не хочу, щоб колишній «есдек» Балога, прикриваючись руками Ющенка, повертав нашу країну до «кучмізму». Ні мене, ні «Народну Самооборону» не залякають. Я не поступлюся принципам», – заявив Луценко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *