ОСТАННІ НОВИНИ

Вильоти із «Львівського аеропорту» можуть заблокувати через Садового

|

Працівники аеропорту готові заблокувати вильоти зі Львова, якщо міський голова Львова Андрій Садовий і надалі наполягатиме на передачі Міжнародного аеропорту «Львів» у комунальну власність. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова профкому ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» Олег Яртим.

Олег Яртим розкритикував спроби Львівської міської ради створити концепцію розвитку львівського аеропорту без залучення до цього процесу фахівців аеропорту. Він також нагадав, що міжнародний аеропорт «Львів» – єдиний об’єкт у Львові, до якого губернатор Львівщини не має претензій щодо підготовки до «Євро-2012». «А мерія чомусь хоче його взяти в комунальну власність», – додав голова профкому. Водночас, на його думку, ніхто не звертає увагу на те, що в парку біля міжнародного аеропорту «Львів» вирубують дерева і будують приватні будинки.

Олег Яртим повідомив ще кілька цікавих фактів. Зокрема, міський голова Львова мало не взяв за правило запізнюватися на рейсовий літак, отож, Андрія Івановича доводиться чекати, що викликає обурення і з боку команди, і пасажирів. До того ж, депутати Львівської міської вважають себе vip-персонами і часто відмовляються проходити перевірку документів. Цим зловживанням працівники аеропорту пообіцяли покласти край.

Крім того, колектив аеропорту приєднається у понеділок та вівторок до акції протесту за відставку Андрія Садового під стінами ратуші, яку організовує громадський рух «Самозахист».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *