ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни та волиняни спільно проведуть олімпіаду щодо європейської та євроатлантичної інтеграції

|

У рамках проекту „Підвищення рівня обізнаності населення Львівської та Волинської областей із питань європейської та євроатлантичної інтеграції”, який реалізується інформаційно-правовим центром «Наше право» за підтримки міжнародного фонду „Відродження” оголошується початок першої Львівсько-Волинської студентської олімпіади з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Про це повідомляє прес-служба ІПЦ «Наше право».

Олімпіада буде проводитися у два етапи. Перший етап має на меті відбір учасників студентської олімпіади. Для участі в олімпіаді слід написати есе на одну із тем: „Право ЄС: можливості для України”, „Розвиток економічної співпраці України та ЄС”, „Болонський процес і Україна”, „Оборонна галузь України і перспективи її розвитку у контексті вступу в структури НАТО”, „Розвиток сільського господарства України у контексті вступу в ЄС”.

Роботи будуть оцінюватися незалежною експертною радою за глибиною висвітлення теми: знання сучасного стану, повноважень та можливостей місцевих органів влади у розвитку співпраці, процесів з приведення у відповідність до Європейського законодавства нормативних документів України.

Другим етапом є проведення самої олімпіади серед переможців, яка відбудеться 16-17 травня у Львові. Водночас буде проведено круглий стіл на тему «Роль молоді Галичини і Волині у європейській інтеграції» із учасниками олімпіади.

Переможці олімпіади отримають цінні призи, а роботи учасників олімпіади будуть опубліковані в електронних та друкованих носіях.

Партнерами у проведенні олімпіади є Комітет підтримки студентського самоврядування, Студентська рада Української академії друкарства, „Асоціація Молодих Реформаторів „АМоРе”, центр громадських молодіжних організацій Волині „Наша справа”, Центр Європейської інформації м.Луцьк, ВОМГО „Центр ефективної комунікації”, ВОМГО „Національний альянс”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *