ОСТАННІ НОВИНИ

Представники спільнот «Лярш» та «Віра і Світло» обмінялися досвідом роботи

|

Представники Міжнародних рад християнських спільнот «Лярш» та «Віра і Світло» під час зустрічі у Львові обмінялися досвідом роботи з розумово неповносправними особами, а також обговорили плани на майбутнє та визначили пріоритети своєї діяльності. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Одним з наших пріоритетів є показати суспільству, зокрема молоді, якою є роль особи розумово неповносправної у здоровому суспільстві. У Львові в майстернях денної та пообідньої програми ми побачили зворушливу атмосферу стосунків між неповносправними особами та людьми, які з ними працюють», – повідомив координатор міжнародної федерації «Ляршу» з Канади Жан Крістоф Паскаль.

«Зустріч провідних структур «Ляршу» і «Віри і Світла» з різних країн світу, яка зараз проходить у Львові, відбувається вперше в історії спільнот. Дотепер ще не було таких загальних зустрічей, хоча дві організації мають багато спільного і їхня діяльність не раз перетиналася і взаємодоповнювалась. У Львові члени спільнот, які допомагають особам з розумовою неповносправністю, провели зустрічі у реколекційному домі української греко-католицької церкви в Брюховичах. Під час зустрічей ділилися досвідом та переглядали і оновлювали стратегічні плани», – повідомила голова адміністративної ради «Ляршу» у Львові Зеня Кушпета.

Нагадаємо, що цими днями у Львові перебувають представники Міжнародних рад християнських спільнот «Лярш» та «Віра і Світло» з різних країн світу. Міжнародну раду «Ляршу» представляють 30 осіб з 14 країн світу, Міжнародну раду «Віри і Світла» – 19 осіб з 17 країн світу. Серед них – Франція, Бельгія, Швейцарія, Великобританія, Ірландія, Індія, Канада, США, Домініканська Республіка, Гондурас, Бразилія, Уганда, Нова Зеландія, Філіппіни, Італія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *