ОСТАННІ НОВИНИ

"Карпати" не гратимуть у місті, де мером Садовий - Єфремов

|

«Садовому потрібна земля навколо стадіону «Україна» напевне, для того, щоб розрахуватися з інвестором за новий стадіон біля вулиці Стрийської. А оскільки Садовий разом з депутатами не виконав умов договору з «Карпатами», то нам нічого не залишається, як відмовитися від проведення матчів на стадіоні «Україна», – про це сьогодні, 15 лютого, у коментарі ЗІКу заявив генеральний директор футбольного клубу «Карпати», член організаційного комітету з підготовки Львівської області до «Євро-2012» Олександр Єфремов.

«Футбольний клуб мав домовленості з Львівською міською радою та мером Андрієм Садовим, що після того, як «Карпати» зроблять необхідні роботи по доведенню стадіону до нормативів ФФУ, цілісно-майновий комплекс «Україна» віддадуть «Карпатам» в довгострокову оренду. Ми виконали свої зобов’язання, а влада ж від своїх – відмовляється, прикривається брехливими, непорядними заявами, – наголосив Єфремов.

«Карпати» дотримались усіх вимог угоди співпраці з міською владою Львова. Але з фальшю міських чиновників зіштовхнулись ще на початку розгляду містобудівного обґрунтування. «На засіданні містобудівної ради, присвяченому долі цілісно-майнового комплексу «Україна» ФК «Карпати» пропонували збудувати два готельні комплекси: один комплекс суто для футбольних команд, а інший – для всіх бажаючих. Нам сказали, що два готельні комплекси біля одного стадіону – забагато, самі ж запропонували на цій обмеженій ділянці збудувати аж 3(!!!) готелі». Напевне, за принципом: догоджаємо всім, – зауважив гендиректор «Карпат».

Зараз, за словами Олександра Єфремова, у «Карпат» немає жодного діалогу з міською владою Львова. «Я вважаю, що ні до чого доброго це не призведе. Ми просто змушені звертатися до суду стосовно цілісно-майнового комплексу «Україна» і тих домовленостей, які у нас були з Садовим. Не маємо іншого виходу. Міська влада Львова спонукає нас до цього своїми діями», – сказав Єфремов.

На знак протесту проти свавілля міської влади «Карпати» відмовляються від проведення домашніх ігор у Львові.

«Будемо шукати інше місто, іншу арену, інших керівників, які розуміють проблеми великого спорту, вбачають в ньому не забаганки багатеньких «буратіно», а вагоме соціальне явище і авторитет території. Я впевнений, що нас підтримає футбольна громадськість міста, тому, що наш проект для людей. І взагалі, порядні люди, даючи слово – тримають його. Андрія Садового я вважав порядною людиною…, – заявив генеральний директор футбольного клубу «Карпати», член організаційного комітету з підготовки Львівської області до «Євро-2012» Олександр Єфремов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *