ОСТАННІ НОВИНИ

Робоча група Мін’юсту консультуватиме владу щодо підготовки до Євро-2012

|

Міністерство юстиції створило робочу групу, що надаватиме центральним органам виконавчої влади експертну та консультативну допомогу з питань підготовки фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції України.

Наказом міністра Миколи Оніщука робочій групі доручено забезпечити опрацювання проектів нормативно-правових актів та надання центральним органам виконавчої влади, що задіяні у підготовці та проведенні в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, консультативної допомоги при здійсненні ними підготовки проектів нормативно-правових актів, необхідних для підготовки та проведення чемпіонату Європи з футболу. Очолюватиме групу заступник міністра юстиції Віктор Цоклан.

До складу групи також включено керівників низки підрозділів Мін’юсту. Зокрема, департаментів соціального, трудового та гуманітарного законодавства; фінансового законодавства; цивільного законодавства та підприємництва; міжнародного приватного права і міжнародної правової допомоги; міжнародного правового співробітництва; аграрного та земельного законодавства; законодавства про правосуддя, правоохоронну діяльність та боротьбу із злочинністю; адміністративного права; конституційного права; а також департаменту Державної виконавчої служби та Державного департаменту з питань адаптації законодавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *