ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде семінар щодо підтримки конкурентоспроможності з допомогою інтернету

|

Семінар-презентація «Інтернет як інструмент підтримки конкурентоспроможності та ліквідності бізнесу» пройде завтра в приміщенні актової зали Палацу мистецтв. Захід організувала компанія «Українські інтернет-аукціони» за підтримки Аналітичної групи комітету підприємців Львівщини. Про це повідомляє Комітет підприємців.

Семінар побудовано на базі аналізу сайту www.auction.ua, що його вважають сайтом №2 в Україні за відвідуваністю та рейтинговими оцінками. Вже сьогодні перевагами цього інструмента є можливість відстеження в online– режимі процесу реалізації товару, оцінка попиту на нього, можливість придбати товар за ціною, нижчою від роздрібної.

Під час семінару розглядатимуть такі теми: інтернет як інструмент збільшення прибутковості підприємства; доступність створення інтернет-магазину Вашої бізнес-структури на сайтах з відвідуваністю від 30 000 в день без витрат на хостинг, виготовлення сайту, реклама для досягнення достатнього рівня відвідуваності; презентація нового проекту компанії – можливість реалізації заставного майна за неповернутими кредитами, а також «неліквідів», з використанням інструментів інтернет-аукціону.

Орієнтовна тривалість семінару – близько двох-трьох годин. Передбачено можливість неформального спілкування з організаторами після закінчення заходу.

Участь у семінарі безкоштовна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *