ОСТАННІ НОВИНИ

Оголошено конкурс на визначення інвестора з будівництва стадіону до Євро-2012

|

Сьогодні офіційно оголошено конкурс на визначення інвестора будівництва стадіону на вул. Стрийській – вул. Кільцевій. Зокрема, сьогодні міська влада опублікувала оголошення про конкурс у «Львівській газеті».

Прес-служба повідомляє, що інформація про конкурс з’явиться у львівських ЗМІ (“Львівська газета”, “Експрес”, “Високий замок”), київських ЗМІ (“Коментарі”, “Коммерсант”, “Building”), британському виданні “Estates News”.

Про проведення міжнародного конкурсу поінформують також польські та швейцарськівидання, німецькі та іспанські ЗМІ.

Площа ділянки під забудову становить 33 га. Забудова передбачає зведення футбольного стадіону не менш ніж на 33000 глядачів; паркінгів не менше ніж на 1200 місць; готелю, стандарту не нижче 3-х зірок на не менше ніж 200 номерів; універсальної спортивної арени не менше ніж на 7000 місць; і будь-яких інших об’єктів, запропонованих переможцем конкурсу.

У конкурсі може взяти участь будь-яка юридична особа, незалежно від організаційно-правової форми, форми власності, місцезнаходження та місця походження капіталу.

Проте згідно з умовами конкурсу, у ньому можуться взяти участь лише компанії, які вже будували щонайменше два стадіони для проведення матчів Чемпіонатів Європи або світу.

Також інвестор повинен представити гарантії на 100 млн євро.

До суттєвих умов конкурсу належить і те, що проектні роботи мають бути закінчені до першого червня 2008 року, а саме будівництво арени – до 1 червня 2010 року.

Прийом документів від учасників конкурсу буде проводитися в Департаменті «ЄВРО 2012» Львівської міської ради за адресою: 79006, м. Львів, пл. Ринок, 1.

Останній день прийому документів – 18 грудня 2007 року до 17.00 год.

Розкриття конкурсних пропозицій відбудеться 19 грудня.

Під час економічного форуму у жовтні цього року свої пропозиції щодо стадіону презентували дві швейцарські фірми – «Марацці» та «Імпленіа», а також іспанська «ОНL”. За даними директора департаменту Євро -2012 Олега Засадного, з пропозиціями до міста після форуму зверталися ще три фірми з ФРН, Чехії та США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *