ОСТАННІ НОВИНИ

Кириленко запевняє, що угоду про коаліцію підпишуть усі

|

Один з лідерів НУНС В’ячеслав Кириленко обіцяє, що першого ж дня роботи нового парламенту всі депутати від його фракції та БЮТ підпишуть угоду про коаліцію, передає прес-служба блоку.

“Ми продовжуємо робити все для того, щоб процес створення коаліції демократичних сил був прозорим. Ми докладемо всіх зусиль, аби першого ж дня роботи парламенту VI скликання офіційну угоду про Коаліцію демократичних сил підписали всі депутати обох фракцій «Нашої України – Народної Самооборони» та БЮТ”, – сказав він журналістам після отримання тимчасового посвідчення народного депутата України.

Також Кириленко зазначив, що кількість підписантів зобов’язання про вступ до майбутньої фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” і входження в демократичну коаліцію, яка була оприлюднена вчора прес-службою “Нашої України”, залишається такою і сьогодні, але невдовзі їхня кількість збільшиться.

“Ми більш ніж переконані, що в день офіційного юридичного підписання угоди про коаліцію демократичних сил усі 72 депутати від Блоку поставлять свої підписи, і демократична коаліція матиме 228 голосів, які будуть жорстко голосувати за демократичний розвиток нашої країни”, – запевнив Кириленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *