ОСТАННІ НОВИНИ

Профспілка «Львівських авіаліній» хоче домогтися об’єднання аеропорту та «Львівських авіаліній»

|

Представники Вільної профспілки інженерно-технічних працівників ДАП «Львівські авіалінії» домагатимуться скасування наказу про розділення єдиного колись авіапідприємства на дві частини, повідомив сьогодні під час прес-конференції голова цієї профспілки Володимир Верес.

За його словами, наказ про поділ суперечив низці нормативних актів, а відтак представники профспілки домагаються його скасування в суді.

Метою, за словами В. Вереса, є створення на базі обох підприємств потужної компанії, яка могла б скласти конкуренцію на ринку авіаперевезень України.

За словами В. Вереса, уже впродовж кількох років поспіль «Львівські авіалінії» цілеспрямовано намагаються звести зі світу. Чотири літаки продано за 600 тисяч доларів, тоді як кожен з них таку суму заробляє за три місяці регулярної роботи. За даними представників профспілки, «ЛА» не має жодного свого рейсу, а лише виконує рейси для чужих компаній, або ж чартери.

Вони також виступають проти передачі в комунальну власність майнового комплексу аеропорту, бо, на думку В. Вереса, це призведе до передачі цього об’єкта в приватні руки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *