ОСТАННІ НОВИНИ

Коновалюк вважає, що українська армія розвалюється

|

Кандидат у депутати від Партії регіонів Валерій Коновалюк вважає, що Збройні сил України ми втрачаємо – вони практично розвалюються. Підтвердження такої думки Коновалюк отримав після сьогоднішньої зустрічі з мешканцями військового містечка Яворів та міським головою Віталієм Домашовцем.

«Те, що сьогодні відбувається в межах Збройних сил, – це ситуація, яка фактично використовує адміністративний ресурс тому, що вперше у новітній історії України міністр оборони балотується третім-четвертим номером у списку однієї з політичних сил», – додав Коновалюк.

За його словами, Коновалюк звернеться до Президента України, щоб він на засіданні Ради національної безпеки і оборони розглянув питання про ситуацію в Міноборони, а не створював політичні прецеденти стосовно Мінтрансу чи МНС. «І це для безпеки держави важливо», – наголосив він. За словами Валерія Коновалюка, минулого тижня на проблемну ситуацію ЗСУ звернула увагу також Юлія Тимошенко. Теперішній міністр фактично не має відповідного професійного рівня і не має можливості з’ясувати справжній стан справ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *