ОСТАННІ НОВИНИ

Гайдаєв закликав не піддаватися на «фосфорний» шантаж

|

Міністерство охорони здоров’я України закликає усіх громадян не піддаватися на політичний шантаж, а бути виваженими і розсудливими щодо об’єктивності оцінок трагедії на Львівщині та наслідків її ліквідації.

«Сьогодні деякі політикани намагаються заробити дивіденди на темі Львівської катастрофи. В той час, коли ситуація стабілізувалася, продовжується нагнітання напруги та збурення громадської думки щодо непрофесіоналізму рятувальників та медиків. Від надзвичайних ситуацій на кшталт тої, що сталася на Львівщині та стихійних лих не застрахований жоден уряд. Головне, як в екстремальній ситуації спрацює урядова команда. Наскільки швидко мобілізуються всі необхідні резерви для екстреної допомоги людям.

«Робота медиків в перші та наступні дні після аварії оцінюється на «відмінно». Це не тільки моя думка, це позиція Уряду», – заявив міністр охорони здоров’я Юрій Гайдаєв, який перебуває зараз в Японії з робочим візитом.

МОЗ висловлює вдячність усім медикам, які виконали свій професійний обов’язок, допомагали і продовжують допомагати співгромадянам на Львівщині. Крім того, у МОЗ нагадують, що з першого дня і протягом усього періоду ліквідації наслідків аварії населення постраждалих районів було забезпечено необхідною медичною допомогою та медикаментами.

Головним токсикологом та іншими спеціалістами МОЗ і обласних правлінь охорони здоров’я проконсультовано усіх, хто звернувся по допомогу. Тривав постійний монiторинг стану здоров’я постраждалих.Інформує “proUa”

Близько 900 медиків працювали у зоні надзвичайної ситуації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *