ОСТАННІ НОВИНИ

Міські надзвичайники запевняють, що аварія під Ожидовим не становить небезпеки львів’янам

|

Наслідки аварії, яка сталася вчора під Ожидовим, небезпеки для мешканців Львова не становлять. Принаймні саме в цьому запевняють міські надзвичайники.

«Останню добу містом розповсюджуються чутки про небезпеку для Львова наслідків залізничної аварії; яка сталася о 16. 45. 16. 07.07 р. в районі с. Ожидів Буського району Львівської області на відстані біля 50 км в північно-східному напрямку від Львова. Небезпеки для мешканців міста наслідки цієї аварії не становлять. У результаті аварії загорілася цистерна з жовтим фосфором – небезпечна токсична речовина. Госпіталізовано 7 людей з отруєнням продуктами згорання в районі аварії», – йдеться у зверненні начальника управління надзвичайних ситуацій Петра Гребенюка.

Зокрема, він наголошує на тому, що хмара з продуктами згорання скерована не у напрямок Львова. «Наразі продовжуються роботи в місці аварії (300 м кв) з відновлення полотна, транспортування цистерн, утилізації зараженої землі. Пожежа погашена, відповідно немає розповсюдження за вітром продуктів згорання. Для Львова аварія загрози не становить. Працює обласна комісія з ліквідації наслідків аварії», – зауважив у своєму зверненні Петро Гребенюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *