ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові говоритимуть про програму добросусідства Польщі, Білорусі та України

|

У Львові завтра, 4 липня, говоритимуть про реалізацію Програми Добросусідства Польщі, Білорусі та України.

Як повідомляє інформаційний Центр сприяння транскордонному співробітництву «Добросусідство», участь в обговоренні візьме керівник Спільного технічного секретаріату Маріуш Каспшика.

Під час зустрічі говоритимуть про конкурси на подання заявок – контракти міжнародної технічної допомоги 2004 та 2005 років, про відкриття інформаційного центру «Добросусідство» у Львові.

Європейський Союз ввів у дію програми, метою яких є синхронізований розвиток прикордонних територій ЄС та нових сусідів на сході та півдні. Ці програми були названі програмами «Добросусідства». Для країн ЄС програми фінансуються Європейським фондом регіонального розвитку (ЄФРР), а країни поза межами ЄС отримують підтримку із програми технічної допомоги TACIS. Бюджет програм на 2004-2006 рр. з ЄФРР складає 37818870 євро, а з ТACIS – 8000000 євро.

Програма Польща – Білорусь – Україна INTERREG IIIA/Tacis CBC – це одна з семи програм добросусідства, яку офіційно затвердила Європейська Комісія

5 листопада 2004 року. Метою програми є підвищення життєвого рівня та суспільно-економічна інтеграція прикордонних територій шляхом тісної співпраці та взаємодії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *