ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали ідуть на вибори

|

Партія регіонів готова почати виборчу кампанію. Таке рішення було ухвалене в середу, 20 червня, на засіданні президії політради партії.

«Наше рішення пов’язане з тим, що опозиція виконала свою обіцянку – 150 народних депутатів склали свої повноваження, залишилася справа за ЦВК – він повинен остаточно «обнулити» списки «Нашої України» і БЮТ, ухвалити рішення, що поповнити місця депутатів, які пішли, в Раді нікому, і після цього ми розвернемо нашу виборчу кампанію», – заявив член ПР Михайло Чечетов.

В той же час він підкреслив, що зараз рано говорити про блокування ПР з нинішніми партнерами по коаліції – СПУ і КПУ, передає , повідомляє proUAз посиланням на «Сегодня».

«Такі рішення повинні приймати з’їзди партій. Ми ж хочемо 27 червня скликати чергову політраду ПР і призначити дату проведення з’їзду і питання, які будуть винесені на цей з’їзд», – сказав він. Чечетов спрогнозував, що такий з’їзд може пройти на початку серпня.

За словами іншого представника політради ПР Бориса Петрова, на сьогоднішньому засіданні президії частина регіоналів підняла питання про можливість відкликати підпис Віктора Януковича під «угодою трьох» (домовленості президента, прем’єра і спікера про проведення виборів 30 вересня), якщо ЦВК відмовиться «обнулити» списки, що відповідно ліквідовує правові підстави для проведення виборів. «Янукович підкреслив, що Україна може вийти з політкризи через проведення виборів, проте повинна бути виконана обов’язкова умова для цього – дотримання законності цих виборів», – сказав депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *