ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбувся «Інформаційний форум для працедавців»

|

У Львові відбувся «Інформаційний форум для працедавців». Як повідомляє сайт ЛОДА, форум приурочений 10-річчю Міністерства праці та соціальної політики України.

У форумі взяли участь понад 400 роботодавців з усіх районів Львівщини, які співпрацюють зі службою зайнятості на місцях. У рамках заходу проходив також семінар на тему: «Правове регулювання трудових відносин», який провів головний правовий інспектор праці Київської обласної ради профспілки ІіМП України Ігор Рашкевич.

Під час «Інформаційного форуму для працедавців» обговорили питання регулювання трудових відносин на підприємствах, в установах і організаціях різних форм власності, виду діяльності, галузевої належності, особливості застосування конкретної форми трудових договорів, аналізу помилок, які допускають роботодавці під час застосування норм трудового законодавства.

За останні сім років майже вдвічі збільшилася кількість підприємств, що подають вакансії: упродовж п’яти місяців цього року їх було близько 30 тисяч, а рівень їх укомплектування також збільшився і становить 53,2%. Уже другий рік поспіль приїхали на Форум представники Київського видавничого дому «МедіаПро», які запропонували роботодавцям ознайомитися з актуальною виробничо-правовою літературою. Це передплатні видання «Довідник кадровика», «Менеджер з персоналу», «Секретар-референт», «Генеральний директор» та ін.

Крім того, за вагомий внесок у реалізацію державної програми зайнятості населення Львівщини 34 працедавців відзначили Подяками обласного центру зайнятості. Серед них ВАТ «Львівський холодокомбінат», ВАТ «Іскра», ЗАТ «Трускавецькурорт», ВАТ «Миколаївцемент», ТзОВ «»Кабельверк-Львів» та ін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *