ОСТАННІ НОВИНИ

Представництво Держпідприємництва радить мерії призупинити демонтаж кіосків

|

Представництво Держпідприємництва України у Львівській області пропонує міській владі призупинити демонтаж малих архітектурних форм, у яких закінчився термін дії дозволу, але які вже почали розробляти новий пакет документів.

На круглому столі, організованому Держпідприємництвом, підприємці, депутати та економісти сформували основні вимоги до міської влади Львова, основною з яких є доопрацювати проект «Правил розміщення малих архітектурних форм».

Як зазначив голова представництва Держпідприємництва України у Львівській області Ярослав Кашуба, правила, за якими пропонують працювати людям у кіосках, їм не підходять, через що може статися вибух.

До вирішення питання підприємці також вимагають не відключати МАФам світла, також просять продовжити термін дії дозволів на встановлення МАФів до першого грудня цього року і доки доопрацьовують Положення, дати змогу підприємцям подавати документи для отримання дозволу.

Від Департаменту економічної політики та містобудування підприємці вимагають терміново почати видавати дозволи на влаштування літніх майданчиків при стаціонарних об’єктах торгівлі та громадського харчування на підставі чинного положення, розробити та запропонувати на розгляд профільних комісій концепцію розташування МАФів на території міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *