ОСТАННІ НОВИНИ

У конкурсі проектів-програм на 2007 рік перемогла 41 організація

|

У конкурсі проектів-програм на 2007 рік, який проводило головне управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА, перемогла 41 молодіжна громадська організація із 50, які взяли участь. Про це повідомив начальник цього управління Андрій Корнат.




Переможці конкурсу матимуть нагоду реалізовувати різні цікаві проекти за державні кошти. Для реалізації проектів виділено 480 тисяч гривень. Більше такої суми в жодній області не отримали.




За словами пана Корната, найбільшу частину цих коштів отримає «Пласт», якого управління визначило стратегічним партнером. Спільно з «пластунами» управління реалізовуватиме широкомасштабний проект оздоровлення молоді. Загалом на проекти щодо оздоровлення молоді Львівщини управління планує виділити близько 150 тисяч з усієї суми.




Саме в ці хвилини у ЛОДА пан Корнат та головний бухгалтер управління роз’ яснює представникам організацій, як отримувати кошти та розпоряджатись фінансовими паперами. Керівників організацій попереджають про всю важливість цільового використання бюджетних коштів і ознайомлюють із формами звітності під час їх використання. Керівників попередили про їх персональну відповідальність за невиконання вимог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *