ОСТАННІ НОВИНИ

Навесні на Сихові відкриється Дитячий будинок сімейного типу

|

Перший у Львові Дитячий будинок сімейного типу запрацює не раніше березня. Як повідомив начальник відділу у справах неповнолітніх Тарас Гурей, він буде облаштований в шестикімнатній квартирі на окраїні Сихова.

У будинку проживатимуть до десяти дітей. За словами Тараса Гурея, на право виховувати їх претендують дві львівські прийомні сім’ї, які вже забрали з притулку по одній дитині.

«Ми завжди чекаємо на нормальних людей, яким з усією відповідальністю зможемо віддати на виховання дітей. Якщо зголоситься і багатодітна сім’я, яка матиме позитивні характеристики від певних соціальних інституцій, то ми не заперечуватимемо», – зазначив Тарас Гурей.

Шестикімнатну квартиру для створення Дитячого будинку сімейного типу львівський міськвиконком виділив у вересні минулого року. У кінці січня – на початку лютого мерія планує оголосити тендер на придбання для будинку меблів та необхідної техніки, на що у бюджеті закладено 60 тисяч гривень.

Тарас Гурей сподівається, що до належного стану квартира буде приведена вже до кінця березня, і він запрацює ще навесні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *