ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник зустрівся із представниками дипломатичних представництв

|

22 грудня відбулася зустріч голови Львівської облдержадміністрації Петра Олійника із представниками дипломатичних представництв, які розташовані у Львові, повідомляє прес-служба ЛОДА.

П. Олійник акцентував увагу на великому порозумінні та плідній співпраці з дипломатичними представництвами та висловив сподівання на подальшу активну співпрацю.

Голова ЛОДА зазначив, що минулий рік був для Львівщини дуже плідним у сфері зовнішньоекономічної діяльності. Він пригадав взаємні візити та контакти із провінцією Альберта в Канаді та Санкт-Петербургом у Росії, візити першого заступника голови облдержадміністрації Валерія П’ятака у Прибалтику, бізнес-форум, у якому взяли участь багато іноземних компаній, та інші позитивні тенденції у відносинах Львівщини зі своїми близькими та далекими друзями.

Він також привітав гостей із новорічними та різдвяними святами та побажав добрих успіхів у роботі в наступному році.

Представники дипломатичних представництв висловили вдячність за ті відносини, що склалися між консульствами та владою Львівщини, і ті стосунки, які складаються між країнами.

Польські колеги зазначили, що Львів у питанні міжнародної співпраці є зразком для всієї України, а дипломати тут завжди почуваються комфортно та приємно, повідомляє прес-служба обласної адміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *