ОСТАННІ НОВИНИ

Дяків вимагає порушити кримінальну справу за поширення неправдивої інформації про нього

|

Депутат міської ради Львова Теодор Дяків вимагає порушити кримінальну справу за поширення проти нього неправдивої інформації. Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції.

За його словами, до такого радикального кроку він вдався після того, як заступник міського голови з питань житлового господарства Ігор Базарник та директор ЛКП «Львівводоканал» звернулися до міліції та СБУ з’ясувати, чому Громадський форум і пан Дяків зокрема, закликають громаду Львова до перерахунку оплат за воду.

Пан Дяків оповів, що правоохоронці вимагали у нього та в координатора Громадського форуму Львова Олега Мацеха пояснень. «Я дав пояснення і вимагаю порушення кримінальної справи за поширення неправдивої інформації за кошти платників податків», – сказав Т. Дяків.

Два місяці тому ГФЛ розіслав повідомлення про принципи перерахунку оплати за водопостачання після того, як у судовому порядку було визнано, що підвищення тарифів на воду і водовідведення до 1,57 грн за кубометр було незаконним.

Після цього представники міської ради та «Львівводоканалу» неодноразово заявляли, що ці листівки спричинилися до зниження рівня розрахунків за воду з боку населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *