ОСТАННІ НОВИНИ

«Галнафтогаз» хоче встановити на своїх АЗК банкомати

|

ВАТ «Концерн «Галнафтогаз» оголосив тендер на встановлення банкоматів та розрахункових терміналів у мережі своїх АЗК. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Заплановано встановлення банкоматів і розрахункових терміналів на 61 АЗС ОККО, які розташовані у Вінницькій. Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій областях та Києві. Проводить тендер постійна комісія ВАТ «Концерн Галнафтогаз» щодо роботи з супутніми товарами та послугами. Тендерні заявки приймають до 23 грудня 2006р.

ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 154 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 202 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Консолідований чистий прибуток ВАТ “Концерн Галнафтогаз” за 9 місяців 2006 року за національними стандартами фінансової звітності (УСБО) становить 29,7 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *