ОСТАННІ НОВИНИ

Проблему «Карпати» – «Україна» вирішено. На рік

|

Карпати орендуватимуть стадіон «Україна» за одну гривню лише 364 дні. Про це йдеться у договорі, підписаному сьогодні у Львівській обласній державній адміністрації між почесним президентом ФК «Карпати» Петром Димінським, міністром у справах сім’ї, молоді та спорту України Юрієм Павленком, головою комітету ВРУ з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Миколою Томенком, президентом ПФЛ Равілем Сафіулліним, міським головою Андрієм Садовим, головою ЛОДА Петром Олійником та головою обласної ради Мирославом Сеником.

П’ять годин потрібно було учасникам наради, аби все-таки знайти компроміс у цьому питанні.

Відтак, Львівська міська рада та ТзОВ «КПФ «Карпати» уклали угоду оренди стадіону «Україна» та споруд, призначених для його обслуговування, на таких умовах: термін дії договору оренди – 364 дні; Львівська міська рада надає «Карпатам» пільгу зі сплати орендної плати шляхом встановлення її розміру в сумі 1 гривня.

У свою чергу, договір зобов’язує ТзОВ «КПФ «Карпати» власними силами, за власний рахунок та без права компенсації здійснити невід’ємні покращення орендованого майна з метою приведення стадіону до вимог ФФУ за умови виконання Львівською міською радою своїх зобов’язань згідно з цим протоколом.

Крім того, «Карпати» за термін до 1.06.2007 року мають подати на затвердження ЛМР комплексний план розвитку території та створення на базі стадіону «Україна» спортивного комплексу.

За умови виконання ТзОВ «КПФ «Карпати» вимог, передбачених у договорі, Львівська міська рада зобов’язується укласти договір оренди спортивного комплексу, а також земельних ділянок для його обслуговування, відповідно до затвердженого містобудівельного обґрунтування, на термін не менш як на 10 років.

Умови домовленості між усіма сторонами мають обов’язково затвердити на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *