ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада не піддаватиметься на шантажі «Карпат»

|

Львівська міська рада не піддаватиметься на шантажі ФК «Карпати» щодо відмови проводити футбольні матчі клубу у Львові. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив журналістів секретар Львівської міської ради Володимир Квурт.

Окрім того, за його словами, твердження представників футбольного клубу про подання на сесію Львівської міської ради не того рішення, яке виробила погоджувальна рада, є неправдивими. «Комісія засідала і в понеділок, і у вівторок, і в середу. На обговорення виносили п’ять варіантів щодо питання оренди «України», але жодного з них не прийняли», – наголосив Володимир Квурт. Також секретар Львівської міської ради зазначив, що для впорядкування цього питання має бути добра воля обох сторін. Тобто і ФК, і міськради. «Мають бути чітко прописані умови й зобов’язання двох сторін», – сказав Володимир Квурт. «Карпати» мають припинити мітинг уболівальників і дійти компромісу, а ініціатива домовленості має йти саме з боку футбольного клубу.

Володимир Квурт підкреслив, що весь цивілізований світ не бере участі в дискусії з шантажистами. Відповідно, позицію «Карпат» він вважає саме такою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *