ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці досі не знають: Федишина хотіли вбити чи залякати

|

Експертиза встановила, що під автомобіль «Міцубісі-Аутлендер», який належить генеральному директору ринку «Шувар» Роману Федишину, було закладено саморобний вибуховий пристрій, начинений 250 грамами тротилу. На даний час остаточної відповіді на те, чи це була спроба залякати підприємця і депутата Львівської міської ради, чи спроба вбивства – слідство ще не має.

Як повідомив кореспонденту Західної інформаційної корпорації в.о. начальника ЦГЗ УМВСУ у Львівській області Денис Харчук, правоохоронці і надалі відпрацьовують версії, пов’язані з бізнесовою діяльністю Романа Федишина.

«Найменш актуальною для слідчо-оперативної групи є політичні мотиви скоєного злочину. Жодного сліду в цьому напрямку досі не простежується. Принаймні, слідчі прокуратури та міліції, які зараз проводять розслідування замаху на генерального директора ТзОВ «Шувар», мотивів, пов’язаних з депутатською та політичною діяльністю Романа Федишина, на цей момент не відстежили», – зазначив Денис Харчук.

Денис Харчук, посилаючись на таємницю слідства, відмовився коментувати інформацію, подану у ЗМІ про те, що нібито серед співзасновників ТзОВ «Шувар» є відомі на Львівщині кримінальні авторитети на псевдо «Душман» та кримінальний авторитет «Десант». «Оприлюднення прізвищ співзасновників ТзОВ «Шувар» не входить до компетенції правоохоронних органів», – наголосив Денис Харчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *