ОСТАННІ НОВИНИ

На Соборній,15 збудують торгівельний комплекс, а на Міцкевича,9 - готель

|

На площі Соборній, 15 планують збудувати торгівельний комплекс, а на Міцкевича, 9 -готель. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції на тему «Будинки на Соборній, 14-15 та Міцкевича, 9 реставрують чи руйнують?» розповів журналістам голова Ради товариства ЗАТ «Технопарк ЛЗТА» Юрій Ситник.

За його словами, площа Соборна завжди вважалася торгівельним місцем, тому доцільно саме тут збудувати торгівельний комплекс. «Можливо, там й буде місце під офіси», – підкреслив Юрій Ситник. Також він повідомив, що на Міцкевича, 9 товариство ЗАТ «Технопарк ЛЗТА» планує збудувати торгівельний комплекс або готель. «Ми в жодному випадку не робитимемо з цих будинків щось схоже на фінансовий банк», – наголосив голова Ради товариства ЗАТ.

Проектні роботи щодо такого будівництва триматимуть не менше року, а впродовж цього часу на території проводитимуть археологічні дослідження. Наразі такі дослідження, які відбуваються за кошти «Технопарку», тривають уже два роки.

«Твердження, що ми руйнуємо згадані будинки є голослівними. Навпаки, ми їх відновлюємо»,- наголосив Юрій Ситник

Відтак він повідомив, що частину будівлі за адресою площа Соборна, 15 «Технопарк ЛЗТА» взяла в оренду ще у 2006 році для усунення аварійного стану та створення там торгівельно-офісного центру. Однак цей будинок було визнано гостро аварійним ще у 2002 році і частину мешканців виселено. Наразі ж підприємство реставрує будівлю, а не руйнує її.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *