ОСТАННІ НОВИНИ

Стебничани погрожують перекрити залізничну колію

|

Сьогодні, 9 жовтня, на нараді у Дрогобицькій міськраді стебницький міський голова Роман Калапач звернувся до дрогобицької влади з проханням виділити кошти на погашення боргів за електроенергію, які накопичились у гуртожитках.

«Минулого тижня без попередження припинили подачу електроенергії стебницьким гуртожиткам, – наголосив Р.Калапач, – Заборгованість КП «Будинкова управа», яке має сплачувати за світло цих гуртожитків, становить понад 600 тис. грн. Ми неодноразово звертались до електромереж з проханням встановити лічильники та припинити красти електроенергію, однак вони відмовляються, посилаючись на те, що мешканці гуртожитків не їхні клієнти».

Р.Калапач передав попередження від мешканців гуртожитків, що якщо відключення будуть продовжуватись, то вони вдадуться до радикальних методів протесту – перекриють залізничну колію.

Як повідомляє ЗІК, начальник фінуправління Дрогобицької міськради зразу попередив міського голову Стебника, що коштів немає і немає звідки їх взяти, а ситуація в Дрогобичі є набагато складнішою, ніж в Стебнику.

Представник електромереж запропонував оформити договір відтермінування платежів на конкретний строк з помісячним погашенням частини боргу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *