ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА підписала договір із чеською компанією «LTP invest»

|

У рамках шостого економічного форуму Львівська обласна державна адміністрація підписала договір із чеською компанією « LTP invest » щодо створення Промислового парку «Черляни». Про це повідомив сам голова ЛОДА Петро Олійник.

Даний проект реалізовуватиметься в рамках розробленого адміністрацією інвестиційного проекту «Промисловий парк «Черляни». Так, згідно з підписаним договором, чеська компанія зобов ’ язана впорядкувати 50 гектарів на території ПП «Черляни» та здійснити самостійний пошук та залучення іноземних інвесторів на дану територію.

Окрім того, в рамках економічного форуму Старосамбірський та Турківський райони підписали угоду із Бещадським повітом Підкарпатського воєводства (Республіка Польща).

Відтепер усі сторони договору працюватимуть у напрямку обміну досвідом у сфері функціонування самоврядних інтитуцій, щодо залучення інвестицій та розвитку ринку праці. Співпраця також здійснюватиметься у напрямку розвитку співпраці між органами місцевого самоврядування. Взаємодія у сфері збереження та охорони довкілля, освіти, охорони здоров ’ я, фізичної культури, спорту, туризму та соціального захисту населення, ініціювання побудови нових прикордонних переходів тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *