ОСТАННІ НОВИНИ

Будівельні роботи на вулиці Стецька призупинили

|

Сьогодні Інспекція державного архітектурно–будівельного контролю видала припис на призупинення будівельних робіт на вулиці Стецька, 9, передає відділ громадських зв’язків міської ради Львова.

Нагадаємо, сьогодні о 8.00 львівський художник, член Національної спілки художників України, доцент Львівської національної академії мистецтв Василь Семенюк розпочав голодування біля входу у Львівську міську раду. Причиною стало те, що мешканка однієї з квартир у будинку № 9 на вулиці Стецька, на горищі якого знаходиться приватна майстерня художника, веде роботи з перекриття даху. Мансарда, яку зводять, затуляє одне з віконець у майстерні митця.

За словами начальника Інспекції державного архітектурно–будівельного контролю Романа Стецьківа, така неоднозначна і конфліктна ситуація виникла через неузгодження в документації.

“Мешканка будинку п. Антонова розробила проект реконструкції квартири за рахунок горища і погодила його в управліннях архітектури і містобудування та охорони історичного середовища. Була отримана в письмовому вигляді і згода сусідів. Інспекція держархбудконтролю видала дозвіл на виконання будівельних робіт”, – цитує відділ слова Р. Стецьківа.

Він повідомив, що мансарда пані Антонової зайняла не лише ділянку над власною квартирою, а й все горище, за винятком майстерні. Коли дах було розкрито, до інспекції звернувся художник Василь Семенюк з проханням про припинення робіт. Але роботи було продовжено і п. Антоновій дозволили покрити горище у зв’язку з небезпекою залиття квартири. Сьогодні інспекція держархбудконтролю видала припис на призупинення будівельних робіт на вулиці Стецька, 9 до залагодження суперечки в судовому чи добровільному порядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *