ОСТАННІ НОВИНИ

Гості з Польщі відвідали Львівську облдержадміністрцію

|

21 серпня перший заступник голови облдержадміністрації Валерій П’ятак зустрівся з головою фракції партії „Право і справедливість” у Сеймі Республіки Польща Мареком Кухчинським та Генеральним Консулом Республіки Польща у Львові Вєславом Осуховські. Про це повідомляє сайт ЛОДА.

У зустрічі також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Тарас Батенко, представник МЗС України у Львові Володимир Карачинцев, заступник начальника головного управління економіки, начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Оксана Музичук. У ході зустрічі Валерій П’ятак наголосив, що ведеться активна робота щодо реалізації Програми Добросусідства, адже українська сторона уже працює над розвитком даної програми і в наступні роки. Також він зазначив, що є необхідність у розбудові інфраструктури спільного кордону. „Польські колеги активно працюють у цьому напрямку,” – наголосив пан П ’ятак.

Заступник голови облдержадміністрації Тарас Батенко повідомив, що вже скоро для Польського Народного Дому у Львові виділять ділянку.

Марек Кухчинський, голова фракції партії „Право і справедливість” у Сеймі Республіки Польща, підкреслив, що Польща зацікавлена у плідній співпраці з Україною. „Одним з найважливіших завдань двох держав є розбудова спільного кордону”, – зазначив пан Кухчинський.

Він також привітав усіх учасників зустрічі з 80-річчям Львівського римо-католицького митрополита, кардинала Мар’яна Яворського та запросив українську сторону на спільну польсько-американську конференцію, під час якої розглядатимуться питання економіки, безпеки, розвитку міжнародної співпраці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *