ОСТАННІ НОВИНИ

Проблему будівництва житла військовослужбовцям вирішуватимуть вже у вересні

|

Реально вирішувати проблему будівництва житла для військовослужбовців можна розпочати вже у вересні, коли депутатський корпус міської ради вийде з канікул. Про це міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у коментарі „Львівському порталу”. „Проблему можна почати реально вирішувати, коли депутатський корпус міськради вийде з канікул і це питання буде на розляді депутатської комісії, а потім сесії міської ради”, – зазначив він.

„На сьогодні Львівщина займає одне з останніх міст в Україні по забезпеченні військових житлом, тому я вважаю, що це треба виправити. Усі розмови, які я провів з заступником Міністра оборони паном Бойком, з командувачем Західного оперативного командування паном Куциним дають мені підставу вірити, що ми спільно будемо розв ’язувати цю проблему. На сьогодні дуже багато вивільняється військових містечок у Львові», – розповів міський голова.

На думку мера, ці військові містечка мали б віддати громаді міста, а та в свою чергу виділить земельну ділянку, де можна було б збудувати приблизно 100 тисяч метрів квадратних житла. «Це є той об’ єм, який потрібен для черговиків, які стоять на обліку, а це офіцери, які служили колись та ті, що зараз перебувають на службі, – розповів пан Садовий. – Питання взаємовпов’ язане, бо ці землі, які ми зможемо отримати від військослужбових ми зможемо раціонально загосподарювати під будівництво виставкового комплексу або спортивних комплексів, які потрібні для міста”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *