ОСТАННІ НОВИНИ

23 серпня в Україні вперше відзначать День державного прапора

|

23 серпня відповідно до указу Президента відзначатимуть День державного прапора. Про це під час засідання робочої групи з питань святкування Дня Незалежності повідомив радник Президента України і керівник головної служби гуманітарної політики Секретаріату Президента Маркіян Лубківський, передає «Главред».

Лубківський повідомив, що представники держави звертаються до громадян з проханням активно підтримати заходи щодо святкування свята і засновану традицію на наступні роки.

Він також повідомив, що на час святкування Дня Незалежності представники УНП, які проводять мітинг на Майдані Незалежності, згорнуть свої намети. Лубківський від імені Секретаріату Президента висловив подяку представникам організації «за таку дію».

23 серпня о 10:00 відбудеться покладення квітів Президентом України Віктором Ющенком, прем’єр-міністром України Віктором Януковичем і головою Верховної Ради Олександром Морозом до пам’ятників Князеві Володимиру, Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському. Також вперше будуть покладені квіти до пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 років.

За його словами, після цього о 12 годині відкриється виставка народного і сучасного живопису в Українському будинку, який відвідають керівники держави.

Він повідомив, що о 14 годині відбудеться вручення Президентом України державних нагород в Маріїнському палаці. За його словами, будуть нагороджені близько 700 громадян України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *