ОСТАННІ НОВИНИ

Проект соціально-економічного розвитку Львова розроблятиме спеціальна робоча група

|

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження про організацію роботи щодо розроблення і формування проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львова на 2007 рік. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як сказано в розпорядженні, відповідно до статті 143 Конституції України, статті 27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та керуючись постановою Кабінету Міністрів України “Про розроблення програмних і прогнозних документів економічного та соціального розвитку та складання проекту державного бюджету” з метою розроблення і формування проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова на наступний рік, затвердити: структуру проекту програми, структуру галузевої програми розвитку, перелік типових форм до проекту програми, склад робочої групи для погодження галузевих програм розвитку Львова та графік погодження робочою групою галузевих програм.

Головним виконавцем та координатором розроблення проекту програми визначено управління економіки. Виконавчі органи міської ради зобов’язані до першого вересня розробити галузеві програми розвитку на наступний рік та подати робочій групі. Управлінню економіки доручено до 10 листопада сформувати проект Програми і подати на розгляд виконавчого комітету.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника міського голови з питань економіки та соціальної політики Віктора Башука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *