ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник звітуватиме депутатам, однак не раніше 26 липня

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник звітуватиме за результатами півріччя не раніше 25-26 липня, як того вимагають представники фракції БЮТ та ВО „Свобода” у облраді, про це “Львівському порталу” повідомила прес-секретар глави Львівщини Іванка Попович.

За її словами, не раніше 20 липня відповідні управління ОДА подаватимуть необхідні матеріали. Крім того, витримавши необхідну процедуру депутати мають ознайомитись із матеріалами не пізніше як 10 днів до проведення сесії, відтак вкластись у визначений двома фракціями термін не вдасться.

До того ж пані Попович додала, що закиди представників БЮТу щодо того, ніби чільник області не звітував ще жодного разу за півтори роки неправда: „Петро Олійник звітував перед депутатами минулого року, а згідно закону голова ОДА має звітувати один раз на рік”, – зазначила вона.

Нагадаємо, що під час останньої прес-конференції голова фракції БЮТ Ігор Держко виступив із вимогою заслухати звіт голови ЛОДА Петра Олійника, оскільки за півтори року, за його словами, чільник області жодного разу не звітував. Він також уточнив часові рамки – не пізніше 25-26 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *