ОСТАННІ НОВИНИ

КРУ виявило незаконні витрати під час виборів

|

КРУ у Львівській області в результаті ревізії використання коштів держбюджету на підготовку і проведення виборів народних депутатів України у Львівській області виявило незаконні витрати бюджетних коштів на суму 315,9 тис.грн., нестачу 0,5 тис.грн., недоотримання бюджетом 35,5 тис.грн. та на 206,9 тис.грн. фінансових порушень, що не призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів.

Про це повідомляє прес-служба КРУ у Львівській області.

КРУ виявило практично у кожній ОВК фінансові порушення при виплаті заробітної плати членам виборчих комісій – загалом на 75,8 тис.грн., зокрема, непередбачене закнодавчо преміювання та інші виплати.

Понад 173,3 тис.грн. бюджетних коштів незаконно витрачено на зарплату членам ОВК ТВО №114 (м.Пустомити).

Неодноразовими були і випадки оплати послуг, фактично не наданих ВАТ «Укртелеком» – на суму 14,3 тис.грн. У рахунки, представлені до оплати ОВК ТВО №113, 119 і 121 (відповідно – Львів, Городок і Старий Самбір), було включено плату за встановлення засобів зв`язку у приміщеннях дільничних виборчих комісій, де фактично уже було проведено телефонний зв`язок.

Внаслідок заходів, вжитих під час та після проведення ревізій, забезпечено відшкодування 128,3 тис.грн. незаконних витрат, 0,5 тис.грн. нестач, поновлено втрат фінансових ресурсів в сумі 35,5 тис.грн. та повністю усунуто порушення, що не призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів.

Матеріали ревізій передано органам прокуратури та УМВСУ відповідних міст і районів для належного реагування, повідомляє Вголос з посиланням на Прес-тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *