ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Коновальця у неділю буде свято

|

Франківська районна адміністрація разом із Установою дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Франківського району проведуть у неділю, 18 червня, святкування на вулиці імені Коновальця, про це повідомила прес-служба Львівської міської ради із посиланням на начальника відділу роботи з молоддю мерії Дмитра Пушкарьова.

Так з нагоди 115 роковин від дня народження видатного політичного діяча Євгена Коновальця біля меморіальної таблиці, що на початку вулиці, буде виставлена почесна варта. О 12.50 год ині керівники району покладуть вінки та квіти до таблиці.

У сквері, біля вулиці Японської, гратиме духовий оркестр. Там, о 12.30 год ині буде формуватися колона для проходження вулицею Коновальця. Колона пройде від початку вулиці до готелю “Турист”, де голова Франківської районної адміністрації Олег Пастирський виступить перед присутніми і розпочне святкування. З короткими промовами виступлять почесні гості свята. Хор вояків УПА “Повстанець” заспіває повстанських пісень, колективи художньої самодіяльності Центру дитячої творчості “Веселка” запропонують свої концертні номери. Відбудуться конкурси, вікторини, забави для дітей та дорослих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *